Instagram Premium Hesap Nedir? Nasıl Açılır?

0
1535

Instagram dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platfotrmlarından bir tanesi haline gelmeyi başardı.Ülkemizde de en sevilen sosyal medya uygulamalarından bir tanesi oldu. Aynı zamanda Instagram ekibi platforma sürekli olarak yeni özellikler getiriyor ve böylece platform güncel kalmış oluyor.

Bu sayede Instagram kullanıcı sayısı artıyor ve mevcut kullanıcılarını koruyor. Son yapılan açıklamalara göre Instagram’ın kullanıcı sayısının 1 milyarı geçtiği biliniyor. Instagram’a daha sonradan eklenen yeniliklere değinirsek bunların en başında şüphesiz ki hikayeler kısı gelecektir. Instagram’ın ilk zamanlarında sadece gönderi paylaşılabilrken şimdi hikaye, albüm, uzun videolar da paylaşılabiliyor.

Instagram’ın sonradan sahip olduğu bir başka özellik ise IG TV oldu. Bilindiği gibi en başta Instagram’da paylaşılan videolar 15 saniyeden daha fazla olamıyordu. Ardından bu süre 1 dakikaya kadar uzatıldı bunun üzerine IG TV özelliği eklendi ve böylece 10 dakikaya kadar (onaylı hesaplar için 1 saat) video paylaşım imkanı sunuldu.

Şimdilerde ise Instagram’a premium hesap özelliği geldi. Şimdilik premium hesaplar için net bir bilgi bulunmuyor ancak premium hesaplar için konuşlanları ve ihtimalleri silerele paylaşacaız ve Instagram premium hesap nedir? Instagram premium hesap nasıl açılır? gibi sorulara cevap vereceğiz.

Instagram Premium Hesap Nedir?

öne çıkarılan hikayeler nasıl silinir

Premium hesap denilince ilk olarak akıllara ücretli hesaplar geliyor. Ancak bu konu hakkında net bir bilgi bulunmuyor. Hemen, premium hesapların ücret karşılığında alınacağına dair bir düşünceye kapılmayın böyle bir şey olmayabilir.

Premium hesaplar için şunu belirtmek gerekirse sadece Instagram’da çok sayıda takipçi sayısı olan kişiler premium hesaba geçiş yapabilecek. Instagram’daki kullanıcıların büyük bir kısmı fenomen olmak istediğinden dolayı bu özellik onlar için bir yarış haline gelebilir. Premium hesap özelliği Instagram’a geldikten sonra farklılıkları net olarak görülecek.

Instagram Premium Hesapların Avantajı Nedir?

Instagram’daki premium hesapların avantajları henüz net olarak belli değil ancak sizlere iki özelliğinden bahsedebiliriz. Birincisi Instagram’da herhangi birisi sizi takipten çıktığı zaman size bildirim gelecek. Yani kimlerin takipten çıktığını net olarak görebileceksiniz. Bilindiği gibi takipten çıkanları görmek için üçüncü parti uygulamalar kullanılıyordu ve bu uygulamalar hesabımızın güvenliğini tehlikeye atıyordu. Artık Instagram premium hesap sayesinde bu sorun çözülmüş olacak.

Bir diğer özellik ise size gelen mesajları gruplandırabileceksiniz. Ancak bu konu hakkında kesin bilgiler bulunmuyor yine de çok sayıda mesaj alan kişiler için oldukça faydalı olacağı kesin gibi duruyor. Premium hesaplar hayata geçtiği zaman özellikleri net olarak anlaşılacak. Instagram kullanıcıları ise merakla premium hesabı bekliyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here